http://osmijeh.ba | ENDO PREP GEL
16319
product-template-default,single,single-product,postid-16319,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Trgovina

Pregledajte i odaberite artikle u našoj ponudi

ENDO PREP GEL

Namijenjen je za upotrebu prilikom mehaničke obrade korjena kanala . EDTA koji se nalazi u proizvodu omogućava lakše uvođenje alata u korijen kanala i smanjuje opasnost od njegove impakcije ili loma u korijenu kanala.
Učinak se zasniva na reakciji između EDTA i mineralnih komponenti čvrstog tkiva zuba, omekšava tkivo i čini lakšom mehaničku obradu korijena kanala.
EDTA koji se nalazi u proizvodu, ispiranje kalcija i magnezija omekšava površinski sloj dentina i olakšava uklanjanje i obnovu korijena kanala.
Savršena kompozicija gel  garantuje udobnost primjene i mogućnost stavljanja proizvoda direktno na alat.
Implementacija šprica luer-lock garantuje sigurnu primjenu – šprice su opremljene sa navojem luer-lock koji omogućava povezivanje sa iglom zavrnutom na špricu. Sistem Luer-lock je najbolja zaštita protiv slučajnog prosipanja proizvoda u aplikaciji.

Reviews (0)

Recenzije

There are no reviews yet.

Be the first to review “ENDO PREP GEL”